С какво помагат визитките на вашия бизнес

Бизнес визитки се използват от много хора към днешна дата и това не е случайно. За да стане това факт се използват много модерни технологии за разпечатване и дизайн на визитните картички. Малките картончета са безценни, когато искате да презентирате вашата работа, така че не се колебайте да ги използвате като един уникален рекламен материал с голяма история.

Ако отидете на бизнес среща без визитки, то със сигурност ще останете забелязан. Клиентите ценят качествения подход на фирмите, който включва адекватна презентация на услуги или продукти. Поръчката на картичките, не е толкова скъпа, че да не си я позволите, още повече ако държите на името си.

Бизнес визитките спестяват много време в обяснения относно местонахождението на фирмата, интернет адреса ви, телефоните и страниците в социалните мрежи. Съвременните варианти могат да бъдат цветни с присъствие на вашето лого и слоган. Не пренебрегвайте тези малки, но съществени неща.

Размерът на стандартната визитка е 90 х 50 милиметра. Тя се предоставя с цел събеседника ви бързо да усвои текста, без да напряга психиката си. Според етикета е необходимо картата да се поднася нежен поклон и кратко въведение в съдържанието й.

Прието е визитната картичка да се подава с дясната ръка или с двете ръце. В някои държави подаването с лява ръка се счита за признак на неуважение, така че не го правете. Плъзгането на визитка по масата е тотално забранено, защото веднага се счита за обида към отсрещната страна.

Не вадете вашите бизнес визитки директно от джоба. Използвайте специални кутийки за целта, тъй че да направите добро впечатление. Все пак представяте бизнеса си, а това не е никак малко. И на последно място, но не по важност ви съветваме да използвате само уникални шаблони за визитки. Не копирайте от интернет, ако търсите оригиналност и добро възприятие. Вярваме, че сме били полезни и очаквайте още статии по темата. До нови срещи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *