Какви коли под наем се предлагат в България?

В България може да намерите всякакви марки и модели коли под наем. Единственото, което трябва да направите е връзка с желаната рент а кар компания, която ще ви предложи конкретна оферта за времето, в което ще използвате возилото. За щастие офисите на фирмите се намират на достъпни и удобни места, като например летища и хотели.

Вие може да избирате от луксозни лимузини, седани, джипове и спортни коли. Автомобилът, който ще наемете трябва да бъде обвързан с вашите изисквания. В случай, че търсите семейна кола, то тя ще трябва да има поне 6 места, голям багажник, детска седалка и други екстри. Ако пък искате да се насладите на високите скорости ви препоръчваме спортните марки и модели.

Колите под наем не са непременно скъпи противно на общоприетото мнение. Съществуват по-нисък клас превозни средства, които струват по 10 евро на ден. Разбира се, за да видите пълната гама от оферти може да потърсите в интернет или направо да отворите сайта G-rent, в който компанията предоставя супер възможности за най-взискателните клиенти. Изборът на автомобил се извършва след посещение на фирмения автопарк и се извършва оглед на колата.

Потребителите са тези, които избират марката на колата, която ще използват в дадения град или населено място. Възможностите са десетки като се започне от Рено, Пежо, Фолксваген, Шевролет и се стигне до японските Нисан или Тойота. Някои компании предлагат промоции, за да привлекат клиентите си. В замяна на парите си получавате супер качество и коректност.

В живота на човек се случва, така че личният му автомобил да бъде в сервиза, точно когато той/тя има нужда от него. В тези моменти автомобилите под наем са най-доброто решение, особено за онези, които не обичат блъсканицата в градския транспорт или скъпите таксиметрови услуги. Просто направете необходимата консултация и не се притеснявайте да наемете лека кола.

В обобщение

На територията на България действат десетки квалитетни фирми за рент а кар. Всяка от тях ще ви предложи удобствата, от които се нуждаете. Що се отнася до това какви коли се предлагат, то изобилието от модели е наистина впечатляващо, както и сами ще се уверите, когато посетите сайта на избраната от вас компания. Пожелаваме ви лек и безпрепятствен път!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *