Аварийни автоключрски услуги в София – там когато имате нужда от тях

Ключарски услуги в София спешно

При проблем с ключовете на вашата кола (автоключове), един от най-сигурните начини да се справите с тази ситуация, е да извикате специалист – автоключар в София. Всеки себе-уважаващ се специалист би отговорил на вашата нужда до 30 минути от вашето обаждане – с подобна услуга можете да разчитате на помощ по всяко време на денонощието.

Кога е най-нужен авариен автоключар в София

Може би сте били в подобна ситуация, или в този момента сте в такава. Ключа се е счупил в ключалката на вратата или стартера и няма как да тръгнете – студено е, тъмно е, имате бърза работа и спешно се нуждаете от помощ.

Точно в тези моменти ви трябва бърза и ефикасна помощ, която да ви спести главоболията, за да може да продължи животът си безпроблемно. Няма нужда да се вайкате и притеснявате – след обаждане аварийният екип ще е на адреса за по-малко от 30 минути.

Процесът по подмяна на ключалка

За да се подмени една автоключалка, дали това е на врата, багажник или стартер, са нужни специализирани инструменти и разбиране на механизма на самите ключалки. Това за неопитен човек може да е непосилна задача, особено ако бърза, но един специалист може с лекота да извърши поправката и подмяната.

При обаждане е необходимо да оставите следната информация, за да може да се реагира адекватно при пристигане:

  • Къде се намира колата
  • Какво се е случило – изкривена ли е ключалката
  • Колко голяма част от ключа е в ключалката
  • Вижда ли се отчупената част

След тази информация ще се определи дали е нужно изключване на имобилайзер, за което са нужни специален адаптер, информация за компютъра и модела на колата, както и ще е нужен достъп до самият „мозък” на колата.

Какво става ако автоключ е изгубен?

В случаи на изгубен автоключ е нужно да се направи подмяна на ключалките, ако не е с централно заключване трябва и на стартера. Ако разполагате с по-нов модел кола, която прави дистанционно отчитане на контролера за дистанционното, трябва да се направи ново копие, което да се „обучи” за да работи с бордовото устройства в колата.

За тази цел е нужен специален емулатор, които да „имитира” сигнала нужен за да се случи запалване. Този сигнал е специфичен за вашият модел кола, за това е необходим четец, който да може да запише тази специфична информация на ново-изготвен ключ.

Тази процедура може да отнеме до няколко часа, но тогава ще знаете, че вашата кола е в безопасност и няма да има вероятност за стартиране с друг ключ.

Ако изпитвате проблеми с автоключовете на вашият автомобил, тогава се свържете със специалист още сега.

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *