Пет свежи идеи за интериорен дизайн в дома ви

Вероятно сте чели много статии на тема интериорен дизайн, а сега сте попаднали на нашата творба, за да обогатите знанията си в тази сфера. Ние, разбира се, сме готови да ви поднесем свежи идеи за постигането на ефекта „Уау“ във вашия дом, така че прочетете следващите редове. Ако нещо не ви е ясно, то можете да потърсите допълнителна информация в интернет.

Първият ни съвет е да използвате поне три цвята при обзавеждането на апартамент или къща. Основният цвят се отнася до стените, подовата настилка и тавана, второстепенния е свързан с вашите мебели (столове, маси, дивани), а третият се касае до малките детайли от сорта на спално бельо, декоративни възглавнички, вази и тем подобни допълнения към интериора.

Вторият съвет има отношение към избора на външни и вътрешни врати от Борман, с чиято помощ ще подсилите интериора. Много важно е вратите да са направени от здрав материал като МДФ например, за да издържат на температурните промени и набезите на домашните любимци, които често обичат да драскат вратите, шкафовете и въобще мебелите в дома.

Съвет номер три е свързан с претрупването на помещенията. Много от нас разчитат на малки мебели, които обаче превземат цялото свободно пространство. За това специалистите по интериорен дизайн ви съветват да заложите на масивни мебели. Опитайте да комбинирате по-голям диван с два фотьойла или няколко стола като се съобразите с пространството ви.

Четвъртото напътствие цели да постигнете повече пространство в дома ви. Това може да стане чрез покупката на компактни мебели. Не е нужно да купувате прекалено големи холни секции, изберете подвижна секция, която може да размествате както ви е удобно. Прекалено многото шкафове и чекмеджета правят лошо впечатление, така че гледайте да ги избягвате.

На пето последно място ще ви посъветваме да заложите на качествените мебели. Не търсете евтиното, защото то няма да стои по желания от вас начин и само ще загрози интериора. Ако имате финансовата възможност поръчайте мебели от махагон, тъй като те са много издръжливи и в същото време ви предоставят неповторима дизайнерска атмосфера.

Сега ви оставяме да се насладите на великолепните резултати, които вероятно сте постигнали и благодарение на тази кратка, но полезна и приятна публикация, която спретнахме за вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *