Как да се сдобием с нови врати в София

В София съществуват стотици фирми и магазини, които предлагат външни и вътрешни врати. В голяма част от строителните хипермаркети можете да намерите интериорни и входни врати, но имайте предвид, че няма голямо разнообразие на модели. Ако искате да откриете подходящата врата за дома или офиса ви, то ние ви съветваме да потърсите вносителите на оригинални продукти за България.

Предлагаме ви да купите врати в София от Борман Комерс, тъй като фирмата внася полски, чешки и турски продукти с високо качество срещу достъпна цена за клиентите. Продуктовата гама включва метални, дървени и пожароустойчиви врати с дълга гаранция и доказан произход. Потребителите получават доставка и монтаж на място, както и безплатен оглед на обекта ви.

Професионалистите от Борман ще вземат размерите за поставянето на новата врата и ще се съобразят с изискванията ви за качествен интериор и екстериор. Даваме ви избор от всички познати дървесни видове и разцветки, за да се радвате на добро дизайнерско изпълнение.

Входните врати, които ще намерите при нас са изработени от дърво или метал. Те притежават сигурни системи за заключване, което ще попречи на крадците да проникнат във вашето жилище или работно място. Редом с това вратите са направени чрез съвременни технологии позволяващи лесно почистване и поддръжка.

Що се касае до интериорните врати, то фирмата ви предоставя възможност да закупите сгъваеми, стъклени, пластмасови, дървени и други варианти. Всичко зависи от конкретните ви нужди и обекта, където ще се поставят вътрешните врати. Ние можем да ви помогнем с подбора на цветовете, тъй че да постигнете впечатляващ интериор.

Пожароустойчивите врати пък са с EI (огнеупорност) 30, 60, 90 и 120 минути. Продуктите не позволяват на огъня и дима да излизат извън помещението, където е възникнал пожара. Противопожарните врати имат добре издържана визия и изолират външния шум. Цените варират според модела на вратата и нейната издръжливост.

Ако търсите врати в София, елате да разгледате богатия ни шоурум или посетете уебсайта, който сме посочили на горните редове. В интернет страницата сме посочили голяма част от вратите, които предлагаме, а също така и цените им. Това, което ви гарантираме, е високото качество на стоките ни и перфектното обслужване, което ще получите от нас.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *