Видове дамски жилетки

Всички жени знаят колко практична може да бъде една жилетка през студените дни и, същевременно, колко елегантно може да изглежда. Съществуват множество видове жилетки, като някои от тях са:

Жилетки тип Парео – удължени жилетки без ръкави, които приличат на наметало или палто.

Жилетки Болеро – къси жилетки с дължина до над талията. Могат да се комбинират отлично с рокли, вечерни тоалети, летни комплекти и т.н.

Спортни жилетки – голяма част от уличната мода, като също така са изключително подходящи за всички спортуващи. Често са с качулка, копчета, колани, ципове и катарами.

Трикотажни жилетки – комфортни модели, които се предлагат в голямо разнообразие.

Жилетки от велур и кожа – набират все по-голяма популярност.

Жилетки, плетени на една кука – сред този модел могат да се срещнат истински шедьоври.

Разбира се, през различните сезони доминират различни модели. За този сезон жилетката е нещо едва ли не задължително. Виждаме не само къси жилетки, но и такива, които стигат до средата на прасеца и могат чудесно да заместят палтото.

Доминиращите модели са тип елек, с полуръкав и с дълъг ръкав. В по-голямата си част цветовете са есенни, но някои актуални модели са с пъстри цветове.

Материите преминават през кашмир, вълна и памук до леки материи, които са изключително ефирни. При някои модели липсва закопчаване, при други то става чрез колан, а се срещат и жилетки с копчета и ципове.

Ако изберете плътна жилетка, то тя чудесно може да бъде съчетана с красива пролетна рокля. Този вид облекло може да се бъде носен и под палтото.

Някога смятахме жилетките за облекло за по-възрастни дами, но днес тази тенденция се възроди като стилен елемент, задължително присъстващ в гардероба на всяка жена, без значение от възрастта ѝ. Може да се съчетае със спортно-елегантни тоалети, но и с официални облекла. Идеални са за есента, тъй като поддържат топлината на тялото, а същевременно носят елегантност, шик и чар.

Виждаме изключително голямо присъствие на жилетки не само по модните подиуми, но и в ежедневието, което показва колко дълбоко в стила на обличане са навлезли. И напълно заслужено – една правилно подбрана жилетка може да допълни визията на жената, придавайки й допълнителна нотка на елегантност. Разбира се, огромен плюс на този тип облекло е че ни топли през студените дни. Затова днес много жени обръщат гръб на пуловерите и предпочитат пред тях жилетките.

Акцентите при тази тенденция са много и разнообразни – дълги жилетки, пухкави жилетки, плетени такива и т.н., така че имате много възможности, от които да избирате.

В онлайн магазин Елмайра https://elmaira.bg/ може да откриете чудесни модели жилетки за жени, които са произведени в България!

 

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *