Програмирайте стъпките си в нета чрез If This Than That

If This Than That

If this than that представлява безплатен интернет инструмент, чрез който можете да програмирате стъпките си в мрежата, както вероятно се схваща и от заглавието на програмата. Потребителите ще могат да правят задания за публикация на статии в дадени блогове и след това разпространението им в социални мрежи, но това е само малка част от функционалността, която ви се предлага.

Инструментът ви дава свободата да изготвяте полезни виртуални рецепти, с които ще следите стъпките си в нета и ще ги оптимизирате. Без никакви проблеми може да създадете списък със снимки, който да се качи в сайтове за споделяне или пък да разширите социалните си контакти публикувайки свежи постове по т.нар. социалки.

За да се насладите на If This Than That трябва да направите регистрация в официалния сайт на уеб приложението на адрес ifttt.com и веднага след като изградите профила си може да започнете да използвате функциите на софтуера програмирайки времето си.

Потребителите получават опцията да добавят 62 виртуални канала изпълняващи функции при предварително зададени от вас условия. Създавайте различни задачи, които се обновяват на всеки петнадесет минути. Пример за интересна рецепта, която да изпълните е когато публикувате нов статус във фейсбук, тогава да се получава еди како си.

Повече за инструмента и създаването на интернет рецепти ще научите и от http://en.wikipedia.org/wiki/IFTTT  и сме сигурни, че ще ви бъде интересно да опознаете възможностите на тази приятна програма. Сигурни сме, че няма да съжалявате ако прегледате способностите й, а после да се уверите лично в тях.

В обобщение

Започнахме да създаваме рецепти за социалните мрежи в различни ситуации веднага, когато видяхме ревюто за If This Than That в Wickeble. Вероятно уеб програмистите потриват доволно ръце, тъй като това е един много полезен виртуален хап за всички тях. Лично ние даваме висока оценка на продукта и се радваме, че успяхме да го открием свободно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *