Една история за пчелите…

Преди няколко години разговарях с дядо, който ми обясняваше колко са важни пчелите, каква е тяхната работа, защо трябва да ги пазим и да сме им благодарни. Познайте доколко ме развълнува тази тема. Но наред с това се запитайте, защо няколко десетилетия по-късно отново се връщам към този спомен.

Един приятел реши да отвори пчеларски магазин и го именува MultiMax. Не ме питайте защо, всеки може сам да интерпретира причините за това. Когато ми сподели идеята си аз веднага си припомних историите и преподаденото от дядо. Съответно като добър приятел му споделих своите спомени. Не беше нещо ново за него. Може би е нормално, все пак иска да се занимава с пчели J

Каза ми, че според него правителството и в частност някои фирми се опитват по един или друг начин да спечелят нещо от определени земи. И за съжаление се разиграва една битка, тъй като никой собственик не е особено съгласен да му вземат земята. А да не забравяме и тези, които пръскат с какви ли не препарати против вредители, болести или евентуално посегателство от конкурент.

Познайте кой страда най-много от тази битка – пчелите. Те са косвени жертви на тази битка и докато някой не даде гласност на това няма да се спре никога тази неравна и отдавна загубена битка от малките жълтеникави приятелчета. И за да се върнем на темата – той е направил този магазин за продукти, аксесоари и консумативи за пчели, за да може всеки пчелар в България да може да подсигури и защити пчелните си семейства.

Каза ми, че стоката в магазина ще се предлага с безплатна доставка, доколкото е възможно това. Също така, че ще опита да покрие целия нужен инвентар на човек, както и достатъчно литература за всеки новоизлюпен пчелар.

Онзи ден погледнах магазина – изумен съм! Наистина го е направил, справя се добре и дори ми се похвали, че е намерил редовни клиенти, които са му много благодарни за страхотните консумативи. Евала, приятелю!

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *