Модни обувки за лятото – няколко завладяващи тенденции

И през новия сезон всички дами, които ценят красотата в модния дизайн ще останат напълно удовлетворени от предложенията, които са им подготвили дизайнерите. Дамските обувки, като важна част от визията, тази година идват в наистина прекрасни комбинации от цветове и материали. А що се отнася до дизайна, забелязват се няколко базови тенденции на дамските обувки, на които ще обърнем внимание сега.

Необичайна форма на тока

През тази година тази тенденция е разширена и обогатена. Ако си падате по простота с акцент върху детайла, определете ще се включите в тези обувки.

Обърнете внимание на сандалите с токчета, издържани във формата на геометрични фигури и абстрактни форми. Те са много модерни в момента и вероятно ще запазят позициите си няколко години напред. Затова спокойно може да обновите гардероба си с тях – следващата година отново ще са актуални.

Модни обувки с прозрачни вложки

След прозрачните чанти от минали сезони, сандали с прозрачни вложки или изцяло изработени от прозрачни материали се забелязват в много летни колекции. Често тези обувки визуално разтягат крака, което ви позволява да изглеждате по-високи и стройни. Също така са много практични и устойчиви на износване. Открийте своя перфектен чифт модерни сандали с прозрачни вложки и се насладете на красотата и функционалността им! Определено няма да съжалявате.

Обувки на платформа 2020 година

Този модел обувки е много популярен тази година. Те могат да се носят както с рокли, така и с панталони, а и безспорно ще добавят романтика, елегантност и привлекателност към вашата визия. Изборът на материали, цветове и текстури е огромен. Платформата може да бъде с различна височина, както и да изработена от разнообразни материали. Някои модели са богато украсени, докато други точно обратно – използват семпли линии на дизайна и минимум декорации. Но каквито и обувки на платформа да изберете, удобството ще ви бъде гарантирано. По-високите модели са идеални за всички дами, които искат да добавят някой и друг сантиметър към ръста си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *