Мъжките парфюми от женска гледна точка

Мъжките парфюми от женска гледна точка

Мъжете може да не го знаят, но женският нос е много чувствителен. Повечето мъжки парфюми, които се продават в ниския ценови сегмент са почти еднакви като мирис. Знайно е, че мъжете са практични и никога не биха дали много пари за едно шишенце с ароматна течност, освен ако не го купуват за подарък на жена. Когато избират мъжки парфюм за себе си, те предпочитат да е на изгодна цена. Мъжете по начало избират силни, тръпчиви аромати. Когато си сложат такъв парфюм, те го усещат през цялото време и считат, че са се парфюмирали добре. За съжаление, жените мислят съвсем друго.

Когато една жена влезе сутрин в градския транспорт и носът и долови мириса на силни парфюми, почти еднакви и натрапчиви, то тя няма търпение да излезе на чист въздух. В офиса, нейните колеги също са си сложили парфюми сутринта, а климатикът смесва всички миризми – и приятни и неприятни. Затова Enzo.bg препоръчва мъжете да се замислят какви парфюми ползват и как те се приемат от околните. Не е задължително да си купят най-скъпия мъжки парфюм. Могат да се сдобият с чудесен, фин аромат, който да не се натрапва и да се приема добре от околните, без да се разоряват. Например Versace Man Eau – един парфюм, който съчетава в себе си традиционните мъжки аромати, но много облагородени и пречистени. В сърцевината на парфюма се усеща ухание на лимон, съчетан с палисандрово дърво. В допълнение се чувства нотка естрагон и градински чай. Един много елегантен мъжки парфюм, който е създаден специално за мъже, които обичат да ги забелязват.

За тези мъже, за които цената не е от значение, а само от качеството на парфюма, един чудесен избор е Calvin Klein Encounter – мъжки парфюм в комплект с одеколон. Идеята на създателя на този уникален парфюм е да сътвори чувствен аромат, подчертаващ мъжествеността. Определено идеята е реализирана успешно с появата на този шедьовър на парфюмерийното изкуство. Според Enzo.bg този мъжки аромат допада на всички жени и им действа буквално като букет от феромони, въпреки че не съдържа такива. В сърцето на парфюмната композиция се усещат аромати с кадифена мекота, ненатрапчиви и привличащи. Сред тях се открояват кардамон, мандарин и силен ром. Тези ухания се допълват от коняк, черен пипер и пачули. Както всички елитни парфюми, този също има отчетлив шлейф от аромати. В този елитен мъжки парфюм шлейфът носи ухание на бял кедър и агар.

Ароматът Calvin Klein Encounter е от тези мъжки парфюми, които са създадени за емоционални, целеустремени мъже със силен дух. Това е парфюм, който е особено подходящ за първа среща, а и за всички следващи. Елегантното, мъжествено ухание подсказва на дамата, че има срещу себе си един истински, уверен и решителен мъж, който е достоен за нейните чувства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *