Цена и качество на детските колички

Цена и качество на детските колички

Един от основните аксесоари, които родителите трябва да закупят за детето си е количката. Изборът много често е не лек, а и родителите не са ориентирани и запознати с възможностите, които предлага пазара.

Голяма грешка, която правят родителите, когато избират детска количка е, че се ръководят от цената. Дали винаги високата цена отговаря и на високо качество? Истина е, че цената се определя посредством куп фактори.

Марката на бебешките колички – голяма част от цената се определя от марката на детския аксесоар. Някои от водещите производители на детски аксесоари са Cangaroo, Chico и Chipolino. Понякога се случва марката да не оправдае необходимото качество.

Моделите детски колички – цената зависи от модела и предназначението на детския аксесоар. Всесезонните колички, както и количките за близнаци и тризнаци са доста по-скъпи от летните например. Освен това колкото повече екстри има тя, толкова цената расте нагоре.

Допълнителните аксесоари като чанта за багаж, чадърче, дъждобран, както и покривало също са фактори за по-висока цена на детската количка.

Дали е вярно твърдението, че цената = качеството? Не винаги скъпата количка значи, че тя ще е качествена и обратното. Факторите са много комплексни и трябва да се внимава когато бъдещите родители купуват бебешка количка.

Още полезна информация за бъдещите родители относно покупката на детска количка, може да намерите на този адрес: детскиколички.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *