Маша за коса – 3 практични съвета при използването й

Онлайн покупка на маша за коса

Ако искате да се сдобиете с най-невероятните и неотразими къдрици през летния сезон, то начинът е като се сдобиете с висококачествена маша за коса. В тази статия ще ви помогнем за това да направите правилния избор, без да инвестирате в покупката на нисък клас уред, който дълго време да държите в някое затънтено чекмедже, докато не решите най-накрая да се отървете от нея, изхвърляйки я на боклука.

Вярваме, че във всеки един от съветите се съдържа полезна информация, която предотвратява нерви, усилия и не малко разочарование. Преди да се втурнете към който и да е било магазин, предлагащ подобен асортимент, то съветваме да разгледате предложенията в магазина за техника Hyperion.bg, които са прецизно и внимателно селектирани, така че да задоволят очакванията и потребностите дори на най-претенциозните дами.

За какво да внимаваме при избора на маша за коса

  • Размерът

Размерът винаги има значение! Това е самата истина и колкото по-скоро приемете това, толкова по-добре за вас самите. Ако сте решили, че ситните къдрици най-много подхождат на цялостната ви визия, то насочете вниманието си към преса, чиито корпус е далеч по-малък. Привържениците на едрите букли, противоположно на казаното по-горе, следва да преминат в търсене на уреди, чиито диаметър е минимум 50 мм.

  • Температурата

Покупката на една качествена маша позволява на своя притежател сам да настрои температурата, с която желае да работи. Това е перфектният вариант, тъй като сред представителките на нежния пол има и такива, които предпочитат да щадят максимално своите прически и са върли привърженици на ниските температури, докато други предпочитат нещата да се случват за отрицателно време и са изцяло за това уредът им да поддържа максимално висока температура.

Нашият съвет е да внимавате изключително много при настройката на тази функция, тъй като много високата температура може да унищожи косата ви, докато пък ниската би могла да не ви дари с резултатите, които сте си представяли. Балансирайки температурата на машата по правилния начин, то ще можете да се радвате на страхотни къдрици, които издържат дълго време.

Онлайн покупка на маша за коса
Магазин за дребна бяла техника https://hyperion.bg/

Съвети при използването на маша за коса

  1. Подготовка на самата коса

Важно е да се погрижите правилно за косъма, преди да го подложите на термична обработка. Някой от дамите забравят за това и остават горчиво разочаровани. Ние ви съветваме задължително да използвате кристали или друга козметика, която предпазва косъма при използването на сешоар, преса, маша. Използването на термозащитен спрей е страхотен вариант.

  1. Как да накъдрим самата коса

Важно е да разделите косата на малки кичури, така че всеки от тях да придобие желаната промяна и при спускането на цялата коса, то вие да изглеждате наистина зашеметяващо. Преди да навиете кичура върху нагрятата повърхност на уреда, то разрешете го добре, така че да се уверите, че той не е заплетен.

  1. Какво да правим след като сме накъдрили косата

Винаги след като приключите с използването на машата, то задължително наведете главата си надолу и с помощта на пръстите разпръскайте внимателно всички кичури, така че да придобият естествен вид. Ако сте привърженици на по-големия обем, то бихте могли да топирате и след което да фиксирате с лак за коса.

Пожелаваме ви да постигнете точно онази визия, за която винаги сте мечтали и да се чувствате ослепителни всеки ден, без да влагате кой знае колко време и усилия за това!

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *