Какво е да караш ховърборд?

Хувърборд от hovertrax

Едно е ясно самобалансиращият скутер няма да замести колата ви или колелото. Нито пък ще замени градския транспорт. Но със сигурност ще направи краката ви по-издръжливи, а поводите за смях по-чести.

#Първото качване

За да се научиш да караш едно такова устройство не е нужно много време. Няколко минути са напълно достатъчни. Разбира се има изключения, защото всичко зависи изцяло от индивидулания човек и колко бързо се учи той. Когато се качиш за пръв път на хувърборд е препоръчително някой да стои зад теб с широко отворени ръце, защото несигурността може да доведе до болки в елегантното продължение на гърба. Бъдете смели и балансирането ще е повече от добро!

#Удовлетворяващо усещане

Веднъж успеете ли да се качите и да тръгнете, всичко останало ще е като песен. Принципа на карането на подобен скутер е като този на карането на колело. Когато спреш да мислиш за баланса той се получава перфектно. Усещането когато започнеш да балансираш смело е удовлетворяващо и незаменимо. Последващите моменти със вашия скутер ще бъдат забавни и няма да ви се иска да слезете от него.

#Трудните моменти

Както всяко ново нещо, ховърборда си има специфики. Най-трудните моменти от ученето на баланс са качването и слизането. Това е така, защото при стъпване с първия крак скутера започва моментално да се движи. Баланса идва с качването на втория крак. При слизането проблема е същият. Но това отново се усъвършенства с времето. Качване, слизане, а след това баланс. Три стъпки за упражнение и след това незабравими моменти и здрави мускули на краката.

#Манията

След като вече се научите да карате тази интересна придобивка няма да искате да слезете от нея. Манията по самобалансиращите скутери е като епидемия, която се разпространява навсякъде по света. Това, разбира се е напълно разбираемо, имайки предвид колко интересно занимание е.
Балансирайте смело и не спирайте да се забавлявате с #hovershopbg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *