Сериалът “Огледален Свят”

Огледален свят

Както повечето от вас са разбрали, наскоро започна да се излъчва един нов сериал на име “Огледален Свят”. Противно на всякакви очаквания, от bTV заложиха да експериментират и пуснаха сериала да се гледа изцяло онлайн в дъщерният им сайт voyo.bg и разбира се – срещу заплащане.

Най-вероятно този сериал ще бъде пуснат все пак по тяхната телевизия, но това се очаква да стане може би към средата на есента, заедно с още един и вече познат турски сериал – “Пепел от Рози” или по-известен като “Каква е вината на Фатмагюл”.

Дотогава обаче, хората, които имат желание да гледат този сериал могат да го направят само в сайта voyo.bg и само след като са си заплатили месечния абонамент.

Няма как да не поговорим и за плагиатите, които записват сериала и го разпространяват нелегално в няколко големи сайта (на които ние няма да кажем името). Силно се надяваме, че от bTV ще реагират бързо и ще свалят всякакво незаконно съдържание от мрежата. Правили са го и преди, надяваме се да го направят и сега.

Разбира се, има много други информативни сайтове и блогове в които хората все пак могат да получат някаква полезна информация за сериала “Огледален Свят”. Тези блогове съдържат авторски текстове, написани специално за потребителите, които не влизат в конфликт с авторските права на сериала.

Също така, има места от които свободно може да гледате снимки от сериала или пък да чуете музиката му. Такива сайтове не влизат в противоречие с ничии авторски права и хората могат свободно да четат и споделят информацията в тях.

Пожелаваме ви приятно гледане на сериала “Огледален Свят”, който както вече казахме – можете да го гледате ексклузивно в сайта voyo.bg. А за тези, които не им се плаща можем да ви успокоим, че сериала ще се излъчва и по bTV, но това ще стане най-рано през есента, може би когато свърши другият сериал, които се излъчва в момента, а именно – “Времето Лети”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *