Ако търсите парфюм онлайн, ето как да го изберете правилно!

Изборът на парфюми онлайн има много предимства – от възможността да използвате чудесен наръчник за аромати до пробните мостри, без да напускате дома си. Разказваме ви колко забавно и приятно може да бъде да купувате парфюми онлайн.
Модната дизайнерка Коко Шанел изрича сентенцията: “Парфюмът е невидим, но незаменим и неотменим моден аксесоар. Той обявява пристигането на жената и удължава нейното заминаване”. Добре подбраният аромат може да се превърне в чудесно допълнение към вашия стил. Даваме ви съвети как да изберете перфектния парфюм, независимо дали го купувате за себе си, за изненада на партньора си или за рождения ден на приятел… Или просто мислите за коледни подаръци.


Какви аромати от природата харесвате?


Можете да изберете парфюма си онлайн и по друг начин: открийте общото между парфюмите, които обичате да носите, прочетете описанието и съставките им и разберете какво точно ви допада. Изборът на парфюм според съставките му не е толкова сложен. В същото време можете да помислите за аромат от природата, който обичате и бихте искали да носите (дали е цветен? дървесен? пикантен? цитрусов?), и за усещанията, които искате да изпитате с парфюма. Привличат ли ви сладки аромати или предпочитате освежаващи нотки?

Изберете аромата си според концентрацията


По-концентрираните парфюми са подходящи за по-студените периоди на годината, докато за спорт ще оцените по-леките тоалетни води, които са любими и за ежедневна употреба. Има и елегантна и дискретна одеколонна вода, а още по-леката еу фриш може да се носи уверено дори върху дрехите ви. И така, кой от тях да изберете?

Опитайте мостри на парфюми


Едно от предимствата на избора на парфюм от вкъщи е, че можете предварително да прочетете цялата налична информация за даден аромат: подробното му описание, мненията на други реални купувачи, подробна информация за съставките, историята на дадена марка или дори кой е “носът” на въпросния парфюм. И това не е всичко. Можете дори да си поръчате мостри, за да им се насладите у дома, без да се смущавате от ароматите в магазина, от парфюмите на хората около вас или от други миризми в околната среда. По този начин можете да видите как реагират върху кожата ви и как се променят с течение на времето.


Играйте на сигурно или откривайте нови неща


Когато избирате парфюм онлайн, трябва да решите дали искате да играете на сигурно и да изберете аромати и съставки, които знаете, че харесвате. А може би искате да експериментирате и да откривате нови неща: изпробвайте новите продукти у дома благодарение на кутията за красота и вижте дали се съчетават с кожата ви. По този начин можете да добиете представа за аромата, преди да купите голямата бутилка.

Можете също така да научите повече за всеки парфюм от неговото описание и отзивите на купувачите – отговаря ли на вашия вкус и начин на живот? Ако предпочитате да играете на сигурно, може да разгледате нашите най-продавани аромати или да бъдете запленени от луксозните маркови парфюми. Знаете ли вече как да изберете парфюм онлайн? Ако все още не сте сигурни, не се колебайте да се върнете към нашето просто ръководство, когато ви потрябва!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *