Bet 365 – от първото до последното стъпало

Бонуси от Bet365 с 5bet.eu

Абсолютно убедени сме в това, че една не малка част от вас ще проявят засилен интерес към написаното по-долу в редовете. Имате възможността да научите полезна информация за един от най-популярните букмейкъри по цял свят, който ние познаваме под името Bet365.

Ще ви разкажем от къде тръгва компанията и до къде е успяла да стигне до настоящия момент. Надяваме се да успеем да отговорим на една не малка част на задаваните от вас въпроси.

Ако ли не успеем, то предложението ни е да посетите сайта за прогнози и бонуси за спортни залагания 5Bet.eu. Там ще получите страхотни съвети за това как да играете, колко време отнема една регистрация и всичко останало, представляващо важност за вас.

Bet365 – пътят напред през годините

Малцина от вас са наясно с това, че историята на Bet365 стартира официално през 2000 – та година. Всичко обаче започва много по-разно, през далечната 1974 година, когато бащата на младата мениджърка Денис Коутс, Питър Коутс се превръща в законен собственик на верига пунктове, използващи се за залагания.

След дипломирането на неговата дъщеря, той решава тя да заеме позицията на млад мениджър и да управлява бизнеса.

Смята, че по този начин има възможността не просто да почерпи безценни съвети за управлението на бизнес от подобен характер, но и сблъсквайки се с не малко трудности, тя ще намери правилния подход, чрез който да се справи с тях.

Питър Коутс обезпечава кредита на компанията в размер на 15 милиона паунда, което е достатъчно, за да стартира новата инициатива за онлайн залози. В една от сглобяемите сгради, през 2000 – та година, се поставя началото на компанията за онлайн залози bet365. В интерес на истината дейността на компанията стартира през месец март 2001 година.

Впуснала се в предизвикателството, младата по онова време Денис Коутс вярва безгранично в своите способности и в това, че човек е способен да сбъдне мечтите си, независимо от възрастта си.

С открито сърце можем да заявим, че се покланяме до земята  на интелекта и ръководството на младата Денис, която успява да елиминира всички огромни конкурентни по пътя си и да се изкачи до стъпалото, което си е поставила за цел.

Каква е основната причина компанията да процъфти толкова бързо

Като основна причина за процъфтяването на компанията бихме могли да посочим това, че за разлика от всички останали букмейкъри, Bet365 отваря вратите на няколко физически пункта, където хората имат възможност да залагат онлайн.

До него момент това не се е случвало и сме напълно убедени, че една не малка част от компаниите  – конкуренти горчиво съжаляват, че не са последвали стъпките на младата англичанка.

Като най-голямо постижение на компанията можем да отбележим това, че през 2004 – та година тя има над 14 милиона клиенти, обхващащи повече от 200 държави. Младата Денис е изключително горда от резултатите, които е успяла да пожъне, както и също толкова благодарна от съветите, които нейният баща й е дал.

Потребителите са безкрайно щастливи от появата на букмейкъра на пазара, тъй като пред тях има изключително разнообразни залагания за спортни събития.

Клиентът има възможността да заплаща с 28 различни валути, което е още една привилегия за него. Bet365 е най-надеждната услуга за онлайн залагания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *