Отдайте се на романтична ваканция в планината

Ако е дошло време да излизате ваканция или отпуска, то няма нищо по-хубаво от това да се отдадете на планински удоволствие. Препоръчваме ви да посетите Рила планина и малкия на великолепен курорт „Трещеник“, който се намира малко над град Якоруда. Имайте предвид, че това място ще ви предостави много забавления и възможности за приятно изкарано време.

В курорт „Трещеник“ се намира „Вила Сали“ комплекс, в който може да отседнете с любим човек и да изкарате множество приятни мигове. Желаещите да открият вила под наем ще останат очаровани от прекрасните предложения в тази част на България. Определено има какво да видите, а цените са по джоба на всеки средностатистически български гражданин.

Започнете вашата ваканция с чист въздух и дивна природа, за да се сдобиете с нови сили, които да приложите в напрегнатото ежедневие. Планинската ви почивка ще повлияе положително на здравословното ви състояние, така че не се колебайте да излезете навън. Големият град е много натоварен и със сигурност няма да ви даде това спокойствие, което се намира в Рила планина.

Що се касае до къщите във „Вила Сали“ всяка една от тях е обзаведена с удобни мебели, телевизор, камина, баня, хладилник и много други екстри. Всеки получава и панорамна гледка от верандата на вилите, която е снабдена с масичка и няколко стола. Ако пък ви омръзне да стоите вътре, то нищо не пречи да опитате от забавленията, като посещение на местния ресторант или планинския риболов.

Всеки, който поне веднъж е посещавал курорт „Трещеник“ е бил впечатлен от боровата гора и близките басейни. Гледката определено си заслужава, защото романтиката властва и ще ви стимулира да правите любов или просто да релаксирате в една топла и задушевна атмосфера.
В сайта на комплекса ще откриете цени и информация за маршрута до вилната зона, както и опция за контакт със собствениците.

Рила планина е подходящ избор за всеки сезон. Лятото и пролетта са зелени и пълни с цветова, докато зимата е бяла и много романтична. Много хора избират точно тази планинска местност, защото впечатлява със своя дух и чар. Разбира се, освен интимната си половинка може да заведете приятелска компания или родители и всички заедно да се радвате на гледката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *