Добро решение за преместване – кашони

Стрес и вълнение предизвиква всяко едно преместване. Събиране, суматоха, преживявания, много малки неща, които трябва да се имат предвид.

Най-дългият и труден процес – подготовка на вещите за пренасяне. При неправилен подход към опаковането на вещите, процента на пострадалите при транспортирането ще бъде голям.

Всичко това може да се избегне с използването на кашоните за опаковане на вещите. Това е най-добрият начин, който ще осигури запазване на вашето имущество.

Обърнете внимание, че в магазините повечето стоки са опаковани в кашони. Именно такава опаковка позволява максимално да се намали повреждането на стоката, разход на опаковането, а същевременно се осигурява много лесно маркиране на стоките.

Кашоните имат редица предимства. Това е най-евтиния опаковъчен материал.

Теглото е малко, което е много важно при товарене и разтоварване на товарите.

Те се маркират много лесно, което позволява бързо да се ориентирате за местоположението на вещите и навреме да се справяте с тях.

Това е особено важно при пренасяне на чупливи предмети, като посуда, огледала – надписа „чупливо“ ще насочи вниманието ви и вещите ще бъдат запазени.

Тези картонени опаковки издържат леко удряне и падане от не голяма височина.

В тях предметите са защитени от влага, прах, деформация и други неблагоприятни въздействия.

Заемат малко място и лесно се подреждат при товарене.

Има различни видове в зависимост от размера и плътността на материала.

Произвеждат се от обикновен и гофриран картон.

Тези от гофриран картон са много трайни и имат високи показатели на съпротивление на външното въздействие.

Стандартните кашони са с различни размери от малки до големи и са подходящи за опаковане на книги, кухненски съдове, текстил, предмети на изкуството и много други.

Има и специални видове за опаковане на дрехи. Те се правят от много траен картон, което позволява много внимателно да се съхраняват.

За компютърна и битова техника са предвидени трайни и подходящи по размери картонени опаковки.

Специални картонени опаковки има за чупливите предмети като чаши, чинии и други такива. Има разделители, които позволяват добре да се изолират и да се запазят за бъдещото ползване.

При необходимост празните места се запълват с мека хартия.

Така кашоните ще направят преместването максимално комфортно и няма да позволят да се съмнявате в съхраняването на вашите вещи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *