Ползвали ли сте някога услугата бързи кредити?

бързи кредити онлайн
бързи кредити онлайн
бързи кредити онлайн

Това е финансова услуга, която се предлага активно на нашия пазар от няколко години. Бързите кредити са предназначение както за плащания на различни продукти и услуги, така и за стабилизиране на вашето финансово състояние. Можете да изтеглите пари в кеш или да ги получите по банкова сметка, а може би има и други методи за превод, които в момента не се предлагат в България.

Ако все още се колебаете дали да се възползвате от бърз кредит или да си загубите времето в досадно чакане в офиса на някоя банка, където да попълните документи с ненужна информация, за да спестите един или два процента лихва, този материал ще ви помогне да вземете правилното решение.

За разлика от банковите кредити, където вие лично трябва да отидете до офиса на съответната банка и да предоставите подробна информация за работното си място, текущото си финансово състояние, актуални заеми и друга информация, при бързите кредити не е нужно дори да ходите до банка. Можете да подадете информация за кандидастване онлайн (ползвайки уебсайта на Ferratum – фирма за бързи кредити) и да получите информация дали сте одобрени, в рамките на петнадесет или двадесет минути.

Това наистина е голямо удобство, но какво още трябва да знаете за бързите заеми?

Можете да получите бърз заем само с лична карта.

Ако не сте на ти с компютрите, можете да отидете лично до офиса на някоя от тези фирми за заеми. Не ви трябват други документи, освен личната ви карта. Естествено, вие трябва да сте пълнолетни, за да можете да кандидатствате. Всъщност повечето фирми имат правило да отпускат бързи заеми само на хора, които са над 23-годишни. Разбира се има и изключения, но е добре да сте подготвени за отказ, ако сте на възраст между 18-20 години.

Лихвите при бързите кредити

Информация за тях можете да получите от избраната фирма кредитор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *