Вижте кой световен производител на спортни кецове направи голяма крачка напред в посока повишено производство на маратонки

Кецове
Кецове
Кецове

Независимо че през последните няколко години производителите на маратонки Адидас, маратонки Nike и маратонки Пума непрекъснато водят съперническа и конкурентна битка помежду си, истината е, че и трите производители на дамски маратонки и мъжки маратонки, а по-точно оригинални маратонки, имат изключително голям брой почитатели на своите маркови маратонки.Като е важно да се подчертае същественият факт, че няма абсолютно никакво значение дали става дума за дамски кецове или пък мъжки кецове, тъй като и при двата случая финансовите резултати са почти едни и същи. Нашата главна цел е да представим името на световния производител на спортни кецове, но не маратонки Найк, кецове Пума и кецове Nike, а именно Адидас маратонки и кецове Адидас. Вие ги наричате дамски маратонки Адидас, Adidas кецове, дамски кецове Адидас и по всякакви други начини, но независимо от наименованието си, те си остават номер 1 спортни кецове онлайн и маратонки онлайн на всички времена, за разлика от своите върли конкуренти, а именно дамските маратонки Nike, кецовете Nike и Puma кецовете, които успешно биват победени от Тяхно Величество Кецовете Adidas.

Някога чували ли се до този момент за така наречената ,,Скоростна фабрика‘‘ на Адидас? Дори и да не сте, няма никаква причина за притеснение и срам, тъй като благодарение на днешната ни статия, вие вече сте сте напълно наясно с този термин. По своята същност, тази скоростна фабрика представлява обикновено производствено хале, в което върху обикновени маратонки се посипват малки бели пластмасови топченца, чийто размер наподобява този на граховото зърно. След това, с помощта на специализирана машина се обработва необходимият материал за направата на подметки. Изключително любопитна подробност е фактът, че за тази дейност е необходим само един единствен работник, който да поставя пластмасовите парчета към така наречените производствени ленти за стабилизиране.
Именно тази дейност, дами и господа, представлява така наречената ,,Скоростна фабрика‘‘ на спортния гигант Adidas, чрез която световният производител на спортни обувки цели да покаже, че е способен да спечели от разработването на скъпо струващи маратонки в по-добре развитите световни икономики. Очаква се до другата есен размерът на фабриката на Адидас да е колкото цяло едно футболно игрище, като в нея се планира да работят приблизително 170 служители, които ще изработват около 1600 броя спортни кецове за един ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *