Отваряне на офис и фактори на работна среда

Офис на Уебнотайз

В момента ни предстои отваряне на офис, като остават довършителните работи и до края на седмицата би трябвало 95% от нещата по обзавеждането на офиса да са готови и да можем вече да работим в него. Останалите 5% са по-скоро поръчка на рекламни материали, прокарване на телефон от Vivacom и други дреболии.

С местенето в офиса ни се отваря много работа, т.к. загубихме малко време по някои от проектите и трябва да понаваксаме загубенто време. Появяват се и нови запитвания за сайтове с флаш игри, за които ще има много въртели, освен ако не се използва готова система, но най-вероятно пък ще е необходим VPS hosting за поддържането му. Все пак с очакванията за голям трафик, трябва да се предвидят подобни натоварния на сървъра и е добре отначало да се стартира с по-надежден VPS, а не споделен хостинг. Освен това в момента работим и по още 6-7 проекта, един от които с нашите партньори от счетоводна кантора Делта Консулт.

С отварянето на офис обаче идват и няколко други главоболия като измерване фактори на работната среда и разни други подобни – ел безопасност и др. Всички тези неща са познати под общото наименование – орган за контрол от вид “С”. Такива са изискванията на кодекса на труда и ако имате служител е необходимо да бъдат направени подобни измервания. Вероятно ще имаме нужда от фирма заминаваща се със служба по трудова медицина във Варна

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *