Реномирани фирми, отдаващи хладилни камери под наем

Уважаеми търговци, ако търсите място, където да съхранявате продукцията си, е добре да се ориентирате към фирми предлагащи специално оборудвани хладилни камери под наем. Реномираните фирми, занимаващи се с отдаване под наем на подобни помещения съществуват в България вече не една година, и са винаги готови да ви предоставят хладилна складова база, в която да оставите за кратък или дълъг срок така важната за вашия бизнес продукция.

Ръстът на пазара за замразени продукти създаде нужда от все повече хладилни камери от http://boyla.net/хладилни-камери-под-наем/, където стоките да бъдат съхранявани при низки температури. Търсенето на все по-добри оперативни решения, касаещи се товаренето, разтоварването и изпращането на замразени продукти, на гъвкави срокове на съхранност (няколко денонощия и повече), на оперативна доставка до крайния клиент, на температурен режим за съхранение на широка гама стоки, без значение на обема ѝ, доведе до появата и утвърждаването на солидни фирми, чиито услуги се на едно ниво с чуждестранните им конкуренти.
Все по-често, представителите на средния и малък бизнес, предлагащи хладилни камери под наем са готови (имат нужните знания и опит) да обслужат тази растяща с всеки изминал ден логистична верига, предлагайки изгодни условия за сътрудничество.

При избора на арендатор, който да ви осигури хладилни камери под наем, най-напред се поинтересувайте от екипа работещ за конкретната фирма, дали е изграден от професионалисти, които бързо и на добра цена ще обслужат всеки един клиент. За фирмата, на която ще се спрете трябва да сте сигурни, че отговорно ще съхранява вашата стока, най-малкото се убедете, че тя има добра репутация сред производителите ползващи хладилни камери под наем, заслужена с дългогодишно отдаване на индустриални хладилници и мащабни хладилни камери, с температурен диапазон от -25° С до +25° С. Гъвкавостта на температурата на съхранение се налага заради факта, че повечето хранителни продукти изискват различна степен на замразяване.

Хладилните камери на реномирана фирма, отдаваща ги под наем, е добре да са специализирани като минимум за съхранението на следните продукти:

  • Замразено месо;
  • Прясно замразена риба;
  • Морски продукти;
  • Замразени полуфабрикати;
  • Плодове и зеленчуци;
  • Млечни продукти;
  • Сладолед.

Поинтересувайте се от вместимостта на предлаганите складови помещения. Хладилни камери под наем с вместимост от няколко стотин килограма до над хиляда тона биха удовлетворили всеки клиент. Крупните помещения са залог за добрата база и разработеността на фирмата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *