Спестяване и бързи кредити

Бърз кредит



Всеки от нас използва различни банкови услуги. Те също могат да бъдат чудесен източник на спестявания, стига да оперирате правилно с тях, разбира се.

Затворете скъпа банкова сметка – ако банката ви кара да плащате, значи нещо тук очевидно не е наред. Прехвърлете сметката си в банка, която предоставя безплатно тази услуга.
Откажете се от кредитната си карта, ако не знаете как да я използвате правилно – тук въпросът е прост: ако надвишите безлихвения период трябва да изплатите дълга с високи лихви. При нужда от „свежи“ пари може да се консултирате с услуги за бързи кредити.

Възползвайте се от банкови промоции – не е задължително тези, организирани от вашата банка. Редовно проверявайте финансовите уебсайтове и блогове с новини за текущите банкови промоции, както и тези от институциите за бързи кредити. По този начин можете например да попаднете хубава лихвена промоция или лесно да получите бонус за откриване на банкова сметка.

Откажете се от услуги, които не използвате – не забравяйте да влезете в електронното банкиране и да проверите дали банката не ви начислява малки такси за различни видове услуги, за които дори не знаете, че имате достъп. Това може да бъде например застраховка на платежна карта или услуга за безплатно теглене от всички банкомати.

Поръчайте международни преводи без високи банкови такси – не е нужно да го правите през банката. Има и други, често много по-евтини варианти.

Имайте една основна сметка за плащане – ако нямате високи изисквания по отношение на вашата банкова сметка, основната сметка за плащане ще бъде най-добрата и със сигурност най-евтината опция за вас. Не можете да очаквате чудеса от Вашата основна сметка за плащане. Такава сметка обаче е напълно достатъчна за човек, който има нужда от нея само за текущото управление на финансите си. Всеки може да създаде такъв акаунт, но при едно много важно условие. Той не може да има друга сметка, която да се използва за извършване на основни финансови операции.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *