5 типа дамски обувки, които всяка жена трябва да притежава

Обувки за жени

Има няколко универсални типове обувки, на които дамите по цял свят разчитат за „обличане“ на своите крака. Ако вие или дамата на вашето сърце няма такива в своята колекция от това така важно бижу, завършващо цялостната визия, най-добре е да помислите дали сдобиването с такъв чифт няма да се окаже подходящото гардеробно попълнение.

Никога няма да сбъркате с чифт удобни спортни дамски обувки

Особено когато ежедневието ви е натоварено от гледна точка на движението, което е необходимо да осъществявате в него, определено бихте усетили ползата от спортните обувки. Когато работата ви позволява и във вашия офис нямате конкретен бизнес дрескод, този тип обувки могат да се окажат най-удобното решение за вас.

Може би сте забелязали, но модните тенденции напоследък диктуват по-разчупени визии, в които се съчетават строго бизнес облекло с по-спортни обувки. Не се притеснявайте от мнението на другите, а изберете онези стил и удобство, които ви подхождат най-много и са най-функционални за вашето ежедневие.

Новото универсално в дамските обувки – бели кецове

Има ли нещо по-универсално от черното? Когато говорим за дамски обувки, да и то е в облика на бели сникърси. Вариацията с т. нар. гуменки е подходяща за по-топлите сезони, а в дъждовно и по-студено време може да заложите на кожени бели кецове. Можете да комбинирате обувката както с дънки, така и с пола или рокля, а защо не и с панталон?

Изкусителни сандали

Когато говорим за двата слънчеви сезона, няма как да не споменем нежните сандали в любими цветове. Най-лесни за комбиниране в този случай са сандалите в неутрални цветове като бежово, каки, телесен цвят и тези в сивата гама. В ежедневието си може да изберете сандали с равна подметка или такива на платформа. За вечеря навън или лятно парти, може да заложите на сандали с ток.

Дамски боти – удобство и стил в едно

Това са едни от най-предпочитаните обувки от нежната половина на човечеството, именно поради разнообразието от най-различни модели, които могат да отговорят на всеки вкус. С висок или нисък ток, или без такъв, спортни, спортно-елегантни или в строг стил, определено този тип обувка ще бъде чифтът, към който ще посягате по-често.

Ако търсите достъпни цени, но неотстъпващо качество, на Stemanelli.com ще откриете точно това в света на дамските обувки.

Официални или елегантни обувки на ток

Няма как да не споменем класиката в бизнес и официалната визия, а именно елегантни обувки на ток с триъгълен връх. Този тип дамски обувки преминава през поколенията и се връща отново и отново в гардеробите на модните любителки, правейки възможен безупречния завършек на всяка елегантна визия.

За почитателките на този стил, Stemanelli.com предлага разнообразие от цветове и материали, които могат да отговорят на изискванията на всеки специален (и не толкова) случай.

Имате ли поне по един чифт от всеки от изброените видове? Ако не – може би това е знакът, който сте чакали, за да ви покаже, че е време да купите нов чифт обувки.

The following two tabs change content below.
Препитавам се с дигитален маркетинг и в частност със SEO. Експерт съм в писането на авторитетни коментари, например за това как да пазаруваме изгодно в Aliexpress, като отделно се занимавам с дистрибуция на хранителни добавки с марка Аквасорс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *